Het “Fietsarrangement”

Aankomst dag voor de start, vier overnachtingen en de prijs is slechts €60,-. Fietst u met ons mee?

DE RTV FIETSVIERDAAGSE STEENWIJK  2020.

Deze 29ste editie van deze fietsvierdaagse vindt plaats op: 23 t/m 26 juni a.s. 
Wederom weer met “muziek en vermaak”, maar de invulling hiervan is op dit moment nog even duister, dus laten wij het geweldige piratenkoor “STORM EN AVERIJ” uit Muggebeet, gewoon nog even gezellig bij ons op de website staan, totdat ………

Ook de route is op dit moment een “grijs” gebied, maar om u een indruk te geven van zo’n fiets4daagse, laten wij de route van 2019 -tot de nadere berichtgeving- op beeld staan. De Dwingelderveldroute leidt u over de Drentse Heidevelden, ook de sfeervolle Drentse brinkdorpen zullen u niet ontgaan tijdens deze route door het Drents-Friese Wold. Tijdens de unieke Weerribben-Wieden route gaat u langs drijvende veen- en rietlanden, met z’n boeiende moerasbossen. 
In de bekende en romantische waterdorpen Giethoorn ( het HOLLANDS VENETIË) en Belt-Schutsloot, zult u de beenspieren écht aan het werk moeten zetten, want alleen al het feit om over deze karakteristieke -zéér stijle- bruggetjes heen te kúnnen komen, dat is al een stevige beleving én onderneming op zich.
Kijk voor meer én voor de allerlaatste info op: www.rtvfietsvierdaagsesteenwijk.nl

Vanzelfsprekend gaat u overnachten in dit schitterende gebied en wilt u het liefst kamperen in de natuur, met de pootjes op tafel en een gezellig, -gekoeld- drankje om even bij te tanken.
Onze natuurcamping is hiervoor het ideale rustpunt én een schitterende uitvalsbasis
voor deze zeer actieve deelnemers. Vandaar onze aangepaste, speciale sporttarief.

Wij wensen alle rijders heel veel zon, géén lekke banden, even gewoon genieten van deze fascinerende, schitterende tocht, dwars door “DE KOP VAN OVERIJSSEL”.