Kop van Overijssel, een wereld van water en riet……

Zoals wij in ons welkom al vermeldden, hebben wij mogelijkheden voor toeristische-, seizoen-, en jaarplaatsen. De toeristische velden zijn ruim opgezet, afgescheiden door streekeigen beplanting en bomen. Alle plaatsen beschikken  sowieso over stroom, en wifi. Uw auto parkeert u gratis bij uw kampeermiddel, of tegen betaling op de parkeerplaats.

Wij bieden onze gasten GRATIS WIFI aan.

Op het glooiende gedeelte van de camping zijn de eerste jaarplaatsen gerealiseerd. Uiteraard voorzien van diverse faciliteiten en er is ook rekening gehouden met gasten die graag wat meer vierkante meters willen. Op dit moment heeft u nog keuze uit de grootte van uw toekomstige kavel! Één ding hebben alle plaatsen gemeen: het prachtige landschap van Basse.
Tevens bieden wij u de mogelijkheid voor het huren van een ingerichte caravans of een luxueus chalet, deze laatstgenoemde kunnen ook voor langere periode’s (tijdelijke woonruimte) gehuurd worden.

Het sanitaire onderkomen is inmiddels ons visitekaartje geworden. Dit verwarmde charmante gebouw -met de uitstraling van een schaapskooi- is beslist geen doorsnee sanitairgebouw voor een camping, maar speciaal ontworpen in de stijl van onze landelijke en sfeervolle camping. Alle aanwezige faciliteiten, de robuuste rieten overkapping, de warme kleuren van het interieur, de decoraties in, aan, en rondom dit gebouw, zullen u nauwelijks aan een camping-onderkomen doen denken.
Vanzelfsprekend zijn de wasmachine, droger, diepvries en koelkast voor onze gasten aanwezig.

Speciaal voor groepen, zoals een reünie, vrienden/vriedinnenclub, familiedag, sport- wandel- fietsclubs etc.  is er een “eigen” veld, om optimaal te kunnen genieten van het “onder elkaar zijn” en…….. van een knetterend kampvuur! Vraag ons naar de beschikbaarheid, dit veld is groot maar ook geliefd!